Ugrás a tartalomra

Hitünk - 2021.10.10.

2021.10.10
17:33
2021.10.10
17:42
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

Október a rózsafüzér hónapja. Október 7. a Rózsafüzér Királynője az „Olvasós Boldogasszony” emléknapja ami hálaünnep Mária közbenjárásáért, Isten segítségéért. Erről bővebben Horváth Ákos Magyarkanizsa káplánja mesélt. „Zengd velünk, örökké jó az Úr, énekeld szeretetét!” hirdette az adai Szentháromság nevet viselő templomban megtartott kórusfesztivál, amelyet idén első alkalommal szerveztek meg a házigazda adaiak.

Hitünk
Barna Helga
Horváth Ákos
rózsafüzér
Kecskés István
Szentháromság Római Katolikus Plébánia
Szungyi Károly

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.