Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Hitünk - 2021.11.21.

2021.11.21
19:33
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

Ünnepélyes keretek között felszentelték a bogarasi Szent Anna-templomot. A Zenta községhez tartozó picinyke település híveinek több évtizedes álma teljesült. Emléktáblát avattak a bácsfeketehegyi református templomban Berhidai Keresztes József emlékére. Lassan teljes pompájában tündököl a zentai Jézus Szíve templom.

HITUNK
Böjte Csaba
Szent Anna-templom
Pósa Tamás
Nagy József
Hajnal Jenő
MNT
Pásztor István
VMSZ
Rácz Szabó István
Ivković Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:12

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.