Ugrás a tartalomra

Hitünk - 2022.01.23.

2022.01.23
17:32
Forrás
Pannon RTV
A Pannon TV vallási műsora

„Békesség e háznak! És minden lakójának!” – szól a köszöntés vízkereszt táján, amikor keresztény családoknál házszentelést tartanak. A házszentelés az úgynevezett szentelmények körébe tartozik: olyan szent jelek és hozzájuk kötődő imák ezek, amelyek jelzik Isten cselekvését, és előkészítik lelkünket annak befogadására különböző élethelyzetekben. 2021 évben először szervezett interaktív templomlátogatást a zentai Jézus Szentséges Szíve Plébánia. A katolikus egyház január 18-án ünnepli Árpád-házi Szent Margit napját. Szent Margit tiszteletére a Szabadkai Egyházmegyében az óbecsei, illetve a Nagybecskereki Egyházmegyében a temesvajkóci plébániatemplomot szentelték fel.

Hitünk
Lehócki Gábor
házszentelés
Rácz Szabó István
Ivković Róbert
Józsvai István
Zsúnyi Tibor
Magó László
Szent Margit

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.