Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2022.11.21.

2022.11.21
18:00
Forrás
Pannon RTV
A mai csapadékmentes nap után újra esős, borongós napok elé nézünk. A térségben a hajnali órákban ismét záporokra kell számítani.

A következő napokban átlagosan 7 és 11 fok között alakulnak a nappali csúcsok. Szeles, változékony időre van kilátás.

Az éjszakai órákban 2 fok körüli minimum értékeket mérhetünk országszerte. Este többnyire tiszta lesz felettünk az ég, hajnalra azonban megnövekszik a felhőzet.

Kedden még sokfelé ködös lesz a hajnal, szitálás, ónos szitálás is előfordulhat. Napközben újabb mediterrán ciklon érkezik. Nyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet és délutántól egyre többfelé elered az eső és a szél is megélénkül. Átlagosan 7 és 9 fok közötti nappali csúcsokra van kilátás.

Szerdán eleinte sokfelé, estefelé inkább már csak az északi tájakon eshet. A legmelegebb órákban 11 fokot mérhetünk. Csütörtökön már csak helyenként fordulhat elő gyenge eső, a hegyekben hózápor, a legtöbb helyen felszakadozik a felhőzet, több-kevesebb napsütésben bízhatunk. A nappali csúcsok 10 fok körül alakulnak. A hét második felében, pénteken és szombaton hajnalban mindössze két fok lesz, helyenként gyenge fagyra is számítani kell.

Szeles, helyenként csapadékos időjárás lesz jellemző a régió országaiban holnap. Sokfelé megnövekszik a felhőzet. A legmagasabb nappali értékekre Bukaresten és Podgoricán kell számítani. Nisben 10, míg Szegeden, Temesváron, Szarajevóban és Szófiában 9 fokig melegszik a levegő. A leghidegebb Eszéken lesz, ott csupán 5 fokig kúszik fel a hőmérő higanyszála.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:34, Frissítve: 15:41

LeBron került az élre

LeBron James, a Los Angeles Lakers sztárja megdöntötte Kareem Abdul-Jabbar rekordját, ezzel ő lett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság történetének legeredményesebb játékosa.
13:55, Frissítve: 16:03

Most az orvos jött a páciensekhez Bezdánban

Ultrahangvizsgálatok, teljes vérkép készítése, cukorbetegek ellenőrzése, EKG-vizsgálat - ezeket a vizsgálatokat végezték Bezdánban a zombori Dr. Đorđe Lazić Egészségház szakorvosai egy új program keretében.

Népszerű