Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.11.22.

2022.11.22
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Marad a borongós, helyenként csapadékos időjárás térségünkben, a szél helyenként továbbra is élénk maradhat.

A következő napokban 12 és 7 fok között alakulnak a délutáni maximumok.

Az éjszakai órákban több helyen is élénk szél fújhat. Csapadékra szinte egész Vajdaság területén számíthatunk. A hajnali minimumok 6 és 7 fok körül alakulnak.

Szerdán a délelőtti órákban még több felé eshet, délutánra azonban felszakadozik a felhőzet. Vajdaság északi részein élénk szél is fújhat. A legmagasabb nappali hőmérsékletet Belgrádban mérhetjük, itt 14 fok lesz. Észak felé haladva viszont csökkennek az értékek.

Csütörtökön a legtöbb helyen felszakadozik a felhőzet. A szél többfelé élénk, helyenként erős lesz.

Péntekre napos időre van kilátás, számottevő csapadék nem valószínű. A délutáni órákban 10-12 fok is lehet. A hétvégére azonban ismét megnövekszik a felhőzet, a csúcshőmérséklet pedig 10 fok alá csökken.

Változékony időjárás jellemzi a régió országait is. Kolozsvár, Budapest és Zágráb környékén nagyobb mennyiségű csapadékra van kilátás. A leghűvösebb is a horvát fővárosban lesz, mindössze 5 fokra kúszik fel a hőmérő higanyszála. A legmagasabb nappali értékeket pedig Belgrádban mérhetjük.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.