Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.11.25.

2022.11.25
16:07
2022.11.26
16:23
Forrás
Pannon RTV
Változékony, többnyire felhős, helyenként pedig akár csapadékos időjárásra számíthatunk a hétvégén, ami a jövő hét elejéig is kitart. A következő napokban a reggeli órákban 2 és 4, délután pedig 6 fok körül alakul az átlaghőmérséklet.

Az előttünk álló éjszakán Vajdaság déli trészén többnyire 2 fok körül alakulnak a minimumok, észak felé haladva néhány fokkal enyhébb lesz a hajnal. Magyarkanizsán pedig akár 5 fokra is felkúszhat a hőmérő higanyszála.

Szombaton Vajdaság északi részén többnyire napsütéses időjárásra kell számítani, a maximum értékek 6 és 8 fok között mozognak majd. A déli vidékeken azonban a sűrű köd csak lassan ritkul, helyenként kisebb eső is kialakulhat. Ezeken a területeken hűvösebb is lesz, 4 és 6 fok közötti értékeket mutat a hőmérő higanyszála.

Az elkövetkező napokban többnyire felhős, csapadékos időjárásban lesz részünk. A szél többnyire gyenge lesz. A délutáni órákban átlagosan 6 fokot, hajnalban pedig kettő fokot mérhetünk.

A régió időjárása jellemzően megegyezik majd a vidékünkön tapasztalhatóval. Sokfelé megnövekszik a felhőzet és ködfátyol nehezíti majd a látási viszonyokat. A legmagasabb nappali értékeket Podgoricán mérhetjük. A régió más nagyvárosaiban többnyire 10 fok alatti értékekre kell számítani, a leghűvösebb Kolozsváron lesz.

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.