Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.04.

2022.12.04
17:43
2022.12.04
17:50
Forrás
Pannon RTV
Érkezik a csapadék. Hétfő este többfelé beborul és megered az eső.

Helyenként azonban több órára kisüthet a nap. A hajnali órákban köd és fagy is előfordulhat.

Vasárnap éjszaka felhős és szeles időben lesz részünk. Hidegebb lesz, mint előző éjszaka. Vajdaság-szerte 0 fok alatt alakul a hőmérséklet. A déli területeken lesz a leghűvösebb az éj, -5, -6 fok várható. Több helyen élénk, néhol erős lehet a déli-délkeleti szél. Sűrű ködre kell számítani.

Holnap napközben a középső és déli területeken több órára is kisüthet a nap, máshol felhős idő lesz. Északon és északkeleten napközben is tartósan megmaradhat a reggeli pára, köd. A délután folyamán a hőmérséklet 10-11 fok körül alakul. Este erős széllökések kíséretében megérkezik a csapadék.

Ami a hosszú távú prognózist illeti, a hétfő este megérkező csapadék a hét további napjaira is kiterjed. Kedden csak kevés helyen süthet ki a nap, akkor is rövid időre. 4 és 11 fok között alakul a hőmérséklet. Szerda reggel Vajdaság nagy részén gyengén fagyni fog, többfelé képződik pára, köd. Délután csak a szerb fővárosban és környékén várható napsütés, és ott is lesz a legmagasabb a nappali hőmérséklet. 12-13 fokot mérhetünk. Észak felé haladva borongós, esős időre kell készülni. Csütörtökön és pénteken enyhébb levegő érkezik, kissé szeles, változékony időben lesz részünk. Az esernyőket ne hagyjuk otthon.

Változékony időjárás várható a környező országokban is hétfőn. A keleti országokban lesz a legalacsonyabb a nappali hőmérséklet. Bukarestben, Kolozsváron és Szófiában mindössze 4-5-6 fokot mutat majd a hőmérő higanyszála. Esőre kell számítaniuk a Budapesten, Bukarestben, Ljubljanában és a Podgoricán élőknek. Montenegró fővárosában és Eszéken hasonlóan alakul majd a hőmérséklet. 12 fok várható.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.