Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.01.24.

2023.01.24
18:03
Forrás
Pannon RTV
A következő napokban is sok lesz felettünk a felhőzet, egyes helyeken gyenge havazásra, havas esőre is van némi esély a hét közepén.

Ma éjszaka Vajdaság-szerte felhős lesz az ég. Fagypont körüli hőmérséklet Magyarkanizsán várható az éjszakai órákban. 0 és 4 fok közötti minimumokra van kilátás, fagypont alatti értékeket esetleg a hajnali órákban mérhetünk.

Szerdán a reggeli ködfoltok feloszlását követően többnyire felhős marad az ég. Számottevő csapadék nem várható, ám egy kis ideig élvezhetjük a havazást Szabadkán, Nagykikindán és Belgrádban is. Helyenként élénk lehet az északi, északkeleti szél. A nappali értékek átlagosan 0 és 3 fok között alakulnak.

Csütörtökön az erősen felhős időben a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan várható eső, havas eső, a magasabb pontokon kisebb havazás. 0 és 4 fok között alakulhatnak a maximumok, míg pénteken 0 és 3 fok közötti értékekre van kilátás. Szombaton az előrejelzések szerint a hajnali órákban -2 fokig is lehűlhet a levegő, elszórtan kisebb havazás, havas eső is kialakulhat és a szél is megélénkül. Vasárnap a legtöbb helyen kitisztul az ég, sok napsütésre van kilátás, de marad a hűvös idő.

Változékony időre van kilátás a régió országaiban szerdán is. Jellemzően 1 és 5 fok között alakulnak a nappali hőmérsékleti értékek, az Adria térségében azonban ennél melegebbet is mérhetünk, Podgoricán például 10 fok és szikrázó napsütés várható. Kisebb havazásra egyedül a szerb fővárosban számíthatunk, a régió legtöbb részén napos-felhős időszakok váltják egymást.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.