Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.01.29.

2023.01.29
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Napos-felhős időjárás jellemzi az elkövetkező napokat a térségben. Fagyos reggelekre ébredhetünk, de napközben sem kúszik feljebb a hőmérő higanyszála.

Helyenként a szél is megélénkülhet. Lássuk a részleteket!

Ma éjszaka fagy pont körüli értékeket mérhetünk. Belgrádban 0 fokot mutat majd a hőmérő, a legtöbb helyen viszont -1 és -2 fok lesz jellemző.

Hétfőn naposabb és felhősebb tájakkal, valamint időszakokkal is találkozhatunk, de számottevő csapadék továbbra sem várható. Topolyán lesz a leghidegebb, ott napközben sem emelkedik 0 fok fölé a levegő hőmérséklete. A térség többi részén átlagosan 2-3 fok között alakulnak a maximum értékek.

A jövő hét folyamán változékony időre kell számítani. Kedden enyhébb lesz a reggel, napközben átlagosan 6 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban. Szerdán és csütörtökön is hasonló időben lesz részünk, 7-8 fokos maximum hőmérsékletekkel. Pénteken valamelyest lecsökken a hőmérséklet, napközben már csak 4 fokot, míg éjszaka – 1-et mérhetünk. Csapadékra továbbra sem kell számítani.

A régió országaiban is hasonlóan alakul az időjárás. A legtöbb helyen változékony, felhős-napos időszakok váltják majd egymást. Szarajevóban lesz a leghidegebb, ahol mindössze -1 fok körül alakulnak a nappali csúcsok, sűrű ködréteg borítja majd a tájat. A többi területen átlagosan 0 és 3 fok közötti értékeket mérhetünk, Podgorica kivételével, ahol 6 fokot mutat majd a hőmérő higanyszála.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Új szak a magyarkanizsai Iskolaközpontban

Új szakkal és több férőhellyel várja a diákokat a következő iskolaévben a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont. A középiskolában a 2024/2025-ös tanévben már a virágkertészeti szakot is választhatják a fiatalok.