Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.01.31.

2023.01.31
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Változékonyan, de viszonylag még enyhe idővel telnek február első napjai. Csapadékra a hét további részében nem kell számítani, viszont Vajdaság-szerte marad a szeles időjárás.

A nappali csúcsok a 8-9 fokot is elérhetik.

Ami az előttünk álló éjszakát illeti, komoly lehűlés nem valószínű, fagypont feletti értékeket mérhetünk a térségben. Topolyán 1, Nagybecskereken 3 fok lesz éjjel, Vajdaság többi településén jellemzően 2 fokos minimum értékekre van kilátás.

Szerdán is marad a szeles idő, a legtöbb helyen felhős-napos időszakok váltják majd egymást. Újvidék kivételével, ahol 9 fokot mutat majd a hőmérő, átlagosan 7-8 fokot mérhetünk Vajdaság-szerte.

A hét hátralévő részében, csütörtökön és pénteken 7 fok körüli nappali értékekre van kilátás, az éjszakai órákban pedig fagypont körüli értékekre lehet számítani. Hétvégén is változékony idő várható gyakran erős, viharos erejű széllel. Csapadék csak elszórtan valószínű.

A régió keletebben fekvő országaiban is hasonlóan szeles, borongós időjárás lesz jellemző. 3 fok körül alakulnak a nappali csúcsok Nisben, Kolozsváron és Bukarestben is. Tőlünk nyugatra valamelyest csillapodik a szélmozgás, túlnyomórészt napos idő és 6 fok valószínű Podgoricán és Zágrábban is, míg Szarajevóban és Ljubljanában valamivel hidegebb, fagypont körüli nappali csúcsokra van kilátás.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.