Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.02.01.

2023.02.01
18:00
Forrás
Pannon RTV
Továbbra is változékony, viszonylag enyhe idővel telik a február. Csapadékra a hét végéig nem kell számítani. A nappali csúcsok 7 fok körül alakulnak.

Ami az előttünk álló éjszakát illeti, komoly lehűlés nem valószínű, Vajdaság-szerte 1-2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökre virradóra többfelé várható csapadék. Napközben azonban többfelé kitisztul az ég, a szél azonban továbbra is élénk lesz. Komolyabb csapadékra többnyire Bánátban és a fővárosban számíthatunk. Átlagosan 7 fok köröli értékeket mérhetünk.

A hét vége felé is gyakran lesz szeles az idő, valamint csapadékra is számíthatunk, a délutáni hőmérséklet 7 fok körül mozog majd. Vasárnap és hétfő hajnalban komolyabb fagyokra van kilátás, a leghidegebb órákban akár -5 fokot is mérhetünk.

A régió keletebben fekvő országaiban is hasonlóan szeles, borongós időjárás lesz jellemző csütörtökön. Havazásra Kolozsváron van kilátás, ahol a délutáni hőmérséklet 3 fok körül alakul majd. A régió többi országában többnyire felhős-napos időszakok váltják egymást, az átlaghőmérséklet 6 fok körül alakul.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.