Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2023.02.07.

2023.02.07
17:12
2023.02.07
18:03
Forrás
Pannon RTV
Fagyos reggelekre ébredhetünk az elkövetkező napokban. Az előrejelzések szerint a hajnali hőmérsékletek akár a -8 fokot is elérhetik Vajdaságban.

Csapadékra vasárnapig nincs kilátás, ekkor a hőmérséklet is enyhül. Reggelente 0 fok körüli értékeket mérhetünk majd.

Az előttünk álló éjszakán megnövekedhet felettünk a felhőzet, csapadékra azonban nincs kilátás az előrejelzések szerint. Vajdaság-szerte -5 fokot mérhetünk a leghidegebb órákban.

Szerdán ismét sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható, az északi szél azonban helyenként felélénkülhet. Napközben a csúcshőmérséklet 0 és 3 fok között alakul.

Csütörtökön ismét erősen fagyos lesz a hajnal, a hét leghidegebb napja várható. A hőmérséklet -8 és 1 fok között alakul majd. Pénteken napos idő várható, a délutáni órákban 2 fokig melegszik csupán a levegő. A hétvégén egy hidegfront érkezik térségünkbe, többfelé számíthatunk csapadékra. Az előrejelzések szerint vasárnaptól már enyhébbek lesznek a hajnalok, a komolyabb fagyok elmaradnak.

A régió országaiban is száraz, napos-felhős időjárásra van kilátás szerdán. Az átlaghőmérséklet 0 és 4 fok között alakul majd. A legalacsonyabb értékeket Szarajevóban mérhetjük, ahol -4 fok lesz a délutáni órákban is. Szeged, Belgrád, Temesvár és Eszék környékén pedig 3 fokot mérhetünk majd.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Szurkolók csaptak össze Belgrádban

Éjfél körül tömegverekedés tört ki Belgrádban. Mintegy 40 szurkoló csapott össze a Gandijeva utcában. Két 30 év körüli férfit súlyos sérülésekkel szállítottak a katonakórházba, de gyerekek is megsérültek, köztük egy 12 és egy 16 éves fiú is.
18:19, Frissítve: 20:23

Reök Iván nyomában

100 éve hunyt el Reök Iván vízügyi mérnök, királyi főmérnök, a szegedi Reök-palota építtetője, tulajdonosa, földbirtokos, aki Szeged és Horgos életében is nagy szerepet játszott.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.