Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.02.08.

2023.02.08
18:00
Forrás
Pannon RTV
A fagyos hajnalok után a délutáni hőmérséklet 3 fok körül alakul. A hétvégén egy hidegfront érkezik térségünkbe, amelynek hatására több helyen csapadékra van kilátás.

Az előttünk álló éjszakán tiszta lesz felettünk az ég. Vajdaság-szerte -6 fokot mérhetünk a leghidegebb órákban.

Csütörtökön országszerte derült, napos időben lesz részünk. Felhő sehol sem lesz az égen. Néhol megélénkülhet az északnyugati szél. Térségünkben a délutáni csúcsok 2 fok körül alakulnak, Újvidék és Nagybecskerek környékén 3 fokot is mérhetünk.

Pénteken is sok napsütésre, száraz időre számíthatunk. Csak időnként jelenhetnek meg felhők az égen. A reggel ismét erősen fagyos lesz, -8 fokot is mérhetünk. Hétvégén már gyakrabban lehet felhős az ég, főkét szombat este, amikor több helyen előfordulhat kisebb vegyes halmazállapotú csapadék. A légmozgás gyakran lesz élénk. Vasárnaptól tovább enyhül az idő, az éjszakai fagyok jelentősen szelídülnek. Hétfőn a délutáni órákban akár 7 fokig is felmelegedhet az idő.

A régió országaiban is száraz, napos járásra van kilátás csütörtökön. Az átlaghőmérséklet 0 és 3 fok között alakul majd. A legalacsonyabb értékeket Szarajevóban és Szófiában mérhetjük. Komolyabb csapadék nem várható az előrejelzések szerint.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.