Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.03.20.

2023.03.20
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Meleg, ugyanakkor felhős időre van kilátás a hét első felében. A fokozatos felmelegedés során számottevő csapadék csak a hét második felében várható.

A nappali csúcsok 18 és 22 fok között alakulnak.

Ma éjszaka sűrű felhőréteg borítja az eget. A hajnali órákban enyhe időre van kilátás. 9 fokot mutat majd a hőmérő Szabadka és Magyarkanizsa környékén, az ország többi részén viszont 10-11 fokig süllyed az hajnali hőmérséklet.

Kedden reggel többfelé képződhetnek pára-, illetve ködfoltok, ezt követően viszont sok napsütésre készülhetünk. Számottevő csapadék nem alakul ki, mérsékelt marad a szél. Topolyán mindössze 15 fokig melegszik a levegő, Vajdaság többi részén viszont jellemzően 17-18 fokos nappali csúcsokra van kilátás.

Szerdán változóan felhős-napos, kellemesen enyhe, melegedő időre készülhetünk, számottevő csapadék és jelentősebb légmozgás nem várható. A hőmérséklet helyenként elérheti a 20 fokot. Csütörtökön ismét erősen felhős, zömében fátyolfelhős időre készülhetünk, így sok helyen csak szűrt napsütésre, és 20 fok körüli nappali értékekre van kilátás. Pénteken és szombaton már változékonyabb időjárás várható. Erősen felhős időszakok mellett szórványos esők, záporesők is előfordulhatnak.

Többnyire csapadékos időre kell számítania környező országokban a holnapi nap folyamán. Magyarországon száraz, ugyanakkor felhős-napos időre van kilátás, 14-18 fok közötti nappali értékek mellett. Szintén változékony, ám esővel tarkított idő lesz Románia egyes részein, ahol már csak 12-15 fok közé melegszik a levegő holnap. A legalacsonyabb értékeket tőlünk Nyugatra, Szarajevóban lehet majd mérni, ahol csupán 9 fok lesz napközben.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.