Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.03.26.

2023.03.26
18:00
2024.02.05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Erősebb lehűlésre figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet a jövő hét első felére vonatkozóan.

Az elkövetkező napokban több helyen eső, viharos szél és reggeli fagyok várnak ránk. A csúcshőmérsékletetek a hét első felében 9 és 12 fok között mozognak.

Az előttünk álló éjszakán többnyire felhős lesz felettünk az ég, helyenként kisebb záporok is előfordulhatnak. Szabadkán és Magyarkanizsán 2, Vajdaság többi településén pedig 3 és 4 fok közötti értékeket mérhetünk a leghűvösebb órákban.

Hétfőn egy erős hidegfront hatására Vajdaság-szerte várható eső, zápor, valamint erős lesz az északnyugati szél is. A csúcshőmérséklet 10 és 12 fok között alakul.

Kedden változékony időre van kilátás, időnként többfelé záporok is előfordulhatnak. A hajnali órákban sokfelé fagyni fog. Szerdán akár -3 fokot is mérhetünk a reggeli órákban, napos-felhős időre számíthatunk, a legmelegebb órákban 12 fokot mérhetünk. Csütörtöktől felmelegedés várható, de marad az esős idő 17-18 fokos csúcsértékekkel.

Ami a szomszédos ország időjárását illeti, legtöbb helyen csapadékos időjárás várható. Kisebb mennyiségű csapadékra Budapest, Eszék és Ljubljana környékén van kilátás. Az átlaghőmérséklet a térségben 11 fok körül alakul.


 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.