Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2023.05.31.

2023.05.31
18:00
Forrás
Pannon RTV
Az előttünk álló napokban is az ország döntő részén gomolyfelhős, napos időre kell készülni, kis számban azonban záporok,és zivatarok is kialakulhatnak majd vidékünkön.

Több helyen kísérhetik élénk széllökések az északi, északkeleti szelet, de zivatarok környezetében átmeneti szélerősödésre is számítani lehet. A csúcshőmérséklet döntően 25 és 28 fok között várható. Késő estére azonban 13 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Éjjel az ország túlnyomó része felett lecsökken a felhőzet, csillagfényes, derült, nyugodt éjszaka áll előttünk. A leghűvösebb órákban 17-18 fokos minimumokra van kilátás.

Csütörtökökön a meteorológiai nyár első napján sok napsütés mellett kellemes időjárás várható, csak kevés helyen alakulhat ki csapadék. Markáns változás egyelőre nem látszik. Mérsékelt marad a szél, 24, 29 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken napos, gomolyfelhős időre készülhetünk, csak elszórtan alakulhat ki egy-egy zápor, illetve kisebb zivatar térségünkben. Megélénkül az északi szél, délután 25, 26 fokot mérhetünk. Szombaton napos idő várható, csak elvétve lehet csapadékra számítani. Élénk, erős lesz az északkeleti szél, 25, 26 fok várható a legmelegebb órákban. Vasárnap a napsütést időnként gomolyfelhők zavarhatják meg, néhol kialakulhatnak kisebb záporok is vidékünkön. Helyenként megélénkülő északkeleti szél mellett 26 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hétfőn a napsütés mellett kellemes idő lesz, de elszórtan most is lehetnek záporok, zivatarok térségünkben. Helyenként megélénkül az északkeleti szél, a csúcshőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.
14:06, Frissítve: 16:23

Méhészeti napok Szabadkán

A hétvégén minden a mézről fog szólni Szabadkán, ugyanis ismét méhészeti napokat szerveznek. A háromnapos rendezvényen a szerbiai és külföldi méhészek a finomságaik mellett bemutatják az idei mézeiket is.

Népszerű