Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2023.06.03.

2023.06.03
18:00
Forrás
Pannon RTV
Napos idő várható térségünkben, csak elvétve lehetnek záporok, zivatarok. Élénk, erős lesz az északkeleti szél. A nap legmelegebb óráiban 21-26 fok közötti érték várható.

Az előttünk álló éjszakán helyenként megnövekszik a felhőzet. A hőmérséklet kellemesnek bizonyul. Legtöbb helyen 12, 13, 14 és 15 fokra van kilátás, kivétel Belgrád. Ott 17 fok lesz az éjszaka folyamán.

Vasárnap a napsütést többfelé és többször is gomolyfelhők zavarják, néhol kialakulhat zápor, zivatar. Helyenként megélénkülő északkeleti szél mellett akár 27 fokig melegedhet a levegő.

Nézzük a többi nap időjárását. Hétfőn délnyugat felől növekszik, vastagszik a felhőzet, és elszórtan most is lehetnek záporok, zivatarok. Helyenként megélénkül az északkeleti szél, a csúcshőmérséklet 27 fok közül alakul. Kedden fülledt idő lesz, többfelé lehet zápor, zivatar. Élénk északnyugati szél mellett 25 fokos maximum hőmérsékleteket mérhetünk. Szerdán leginkább a napsütésé lesz a főszerep. Élénk lesz a nyugatias szél, a csúcshőmérséklet 29 fok is lehet. Csütörtökön pedig már 30 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála. Érdemes 11 és 15 óra között a szobában tartózkodni, ugyanis erős lesz az UV sugárzás, az érzékeny bőrűek könnyen leéghetnek.

Vasárnap a régió országaiban a legtöbb helyen napos időre van kilátás. Néhol viszont gomolyfelhők zavarhatják meg a napsütést, mint például Budapesten, Nis és Bukarest környékén, Kolozsváron, Zágrábban és Szarajevóban. A nappali csúcsérték így is 20 fok feletti lesz. Podgorica, Ljubljana és Szófia környékén viszont esős időre van kilátás.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű