Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2023.06.04.

2023.06.04
18:00
Forrás
Pannon RTV
Változékony idő jön az elkövetkező napokban.

Kellemes lesz a hőmérséklet, igazi nyári hangulatot idézve. A többórás napsütést helyenként záporok, zivatarok rontják el, erős széllel.

Ma éjszaka többfelé lesz felhős az ég. Futó zápor elvétve fordulhat elő. 16-18 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják a napsütést. A kora délutáni óráktól esni fog, főként északon, délen és nyugaton. A szél többfelé megélénkül, zivatarok idején viszont erős, akár viharos lökések is lehetnek. Nagyon kellemes, a hónapnak megfelelő hőmérséklet vár ránk, 27-28 fok lesz. 

Kedden a gyakran megnövekvő felhőzet mellett ismét többfelé készülhetünk esőre, záporokra, zivatarokra, néhol felhőszakadásra. Szerdán fülledt idő lesz, 29 Celsius-fokot mérhetünk. Csütörtökön megszűnik a csapadék, viszont pénteken ismét esni fog. A hőmérséklet ezen a napon tetőzik, elérheti a 30 fokot.

A hét első napján a régió országaiban is változékony időre van kilátás. A napos órákat esős, szeles váltja. Horvátország, Szlovénia és Bosznia-Hercegovina egyes részein 18-19-20 fokra csökken a hőmérséklet. A legmagasabb nappali értéket Belgrád mellett Magyarországon mérik, némelyik városban 28 fokot mutatnak majd a hőmérők.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.
14:41, Frissítve: 16:07

Megérkezett a Petőfi-busz Vajdaságba

A Petőfi Irodalmi Múzeum „Átröpülök hosszában hazámon” című vándorkiállítása a vajdasági Mozdulj! Petőfi! programsorozat részeként három napon át Vajdaság hat településen állomásozik.

Népszerű