Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.06.04.

2023.06.04
18:00
Forrás
Pannon RTV
Változékony idő jön az elkövetkező napokban.

Kellemes lesz a hőmérséklet, igazi nyári hangulatot idézve. A többórás napsütést helyenként záporok, zivatarok rontják el, erős széllel.

Ma éjszaka többfelé lesz felhős az ég. Futó zápor elvétve fordulhat elő. 16-18 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn gomoly- és fátyolfelhők zavarhatják a napsütést. A kora délutáni óráktól esni fog, főként északon, délen és nyugaton. A szél többfelé megélénkül, zivatarok idején viszont erős, akár viharos lökések is lehetnek. Nagyon kellemes, a hónapnak megfelelő hőmérséklet vár ránk, 27-28 fok lesz. 

Kedden a gyakran megnövekvő felhőzet mellett ismét többfelé készülhetünk esőre, záporokra, zivatarokra, néhol felhőszakadásra. Szerdán fülledt idő lesz, 29 Celsius-fokot mérhetünk. Csütörtökön megszűnik a csapadék, viszont pénteken ismét esni fog. A hőmérséklet ezen a napon tetőzik, elérheti a 30 fokot.

A hét első napján a régió országaiban is változékony időre van kilátás. A napos órákat esős, szeles váltja. Horvátország, Szlovénia és Bosznia-Hercegovina egyes részein 18-19-20 fokra csökken a hőmérséklet. A legmagasabb nappali értéket Belgrád mellett Magyarországon mérik, némelyik városban 28 fokot mutatnak majd a hőmérők.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.