Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.06.05.

2023.06.05
18:00
Forrás
Pannon RTV
Csapadékos, változékony idő várható a következő napokban Vajdaság-szerte.

Záporok, zivatarok az ország bármely pontján kialakulhatnak, még az éjszakai órákban is, ilyenkor pár fokkal lecsökken a hőmérséklet. A hét végéhez közeledve viszont fülledt meleg, és 30 fok körüli értékek érkeznek.

Több fokkal visszaesik a hőmérséklet az éjszakai órákban ma éjjel. 15-18 fok körül alakulnak a minimumok, az ország legtöbb részén csapadékra kell számítani az éjszakai órákban.

Kedden a gyakran erősen megnövekvő felhőzetből országszerte sokfelé készülhetünk záporokra, zivatarokra, néhol felhőszakadásra, jégesőre is. Többfelé lesz élénk a délkeleti szél, zivatarok környezetében viszont továbbra is lehetnek erős, viharos lökések. Napközben maximum 26-27 fokot mérhetünk majd.

Szerdán fülledt idő lesz, 29 Celsius-fokot mérhetünk. Csütörtökön megszűnik a csapadék, de maradnak a 30 fok közeli maximumok. Pénteken és szombaton ismét esni fog, de a hőmérséklet ezeken a napon tetőzik, ugyanis a csúcsértékek elérhetik a 31 fokot.

A régió más országaiban is változékony időre van kilátás holnap. Némi napsütésre Románia egyes tájain, valamint Bulgária és Montenegró térségében lehet számítani. A leghidegebb Ljubljanában lesz, ahol mindössze 18 fokot mutat majd a hőmérő, átlagosan viszont 22-27 fok körüli nappali értékekre van kilátás.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:59

Orbán Viktor Georgia miniszterelnökével tárgyalt

A találkozón a magyar-georgiai politikai együttműködés elmélyítésének lehetőségeit, valamint Georgia EU-integrációs folyamatának állását tekintették át, figyelembe véve a Magyarország uniós elnöksége nyújtotta előrelépési lehetőségeket.
14:32, Frissítve: 14:41

Sportnap Zentán

A Regionális Ifjúsági Sportjátékok részeként ma délelőtt Zentán az általános iskolások részére sportnapot tartottak. A gyerekek a többi között kispályás fociban, röplabdában, kosárlabdában, futásban és sakkban mérhették össze tudásukat.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.