Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2023.09.17.

2023.09.17
18:00
Forrás
Pannon RTV
Fülledt, késő nyári időjárásban lesz részünk a következő néhány napban. Enyhe felfrissülést a jövő kedden érkező hidegfront hozhat, de maradnak a 30 fok körüli nappali értékek, és a 15 fok körüli, hűvös hajnali minimumok.

Ma éjszaka jobbára derült lesz felettünk az ég, csapadékra sehol nem kell számítani, a szélmozgás is gyenge lesz. Vajdaság északi részén, Magyarkanizsa és Szabadka környékén 18 fokot mutatnak majd a hőmérők, a délebbi tájakon jellemzően 16-27 fok körül alakulnak a minimumok.

A jövő hét első napján, vagyis hétfőn továbbra is marad a meleg, száraz idő, sok napsütéssel. Csapadékra ekkor még sehol nem kell számítani, átlagosan 29-31 fok között mozognak a nappali csúcsértékek.

A jövő hét első napjaiban 30 fok körül alakulnak a csúcsok. Kedden egy hidegfront hozhat záporokat és zivatarokat, de komolyabb lehűlésre nem kell számítani. Szerdától ismét napos idő várható térségünkben, és a nappali csúcsértékek is hasonlóan alakulnak. Az éjszakai órákban helyenként 15 fokig is lehűlhet a levegő. Pénteken a délutáni órákban helyenként akár 33 fokot is mérhetünk.

Változó lesz az időjárás holnap a környező országokban. Egyes helyeken akár tíz fokkal is kevesebbet mutatnak majd a hőmérők. A legmelegebb Eszéken lesz, ahol 31 fokot lehet majd mérni, míg a bolgár fővárosban mindössze 22 fokig melegszik a levegő napközben. Csapadékra egyébként sehol nem kell számítani, ugyanakkor változékony, felhős-napos időszakok váltják majd egymást a régió országaiban, 24 és 30 fok közötti csúcsértékek mellett.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.