Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Időjárás – 2023.09.18.

2023.09.18
18:00
A héten is folytatódik a nyári időjárás. Enyhe felfrissülést a kedden érkező hidegfront hozhat, de maradnak a 30 fokos csúcsok. Csapadékra a hét végén számíthatunk az előrejelzések szerint.

Felhős lesz felettünk az ég az éjszaka folyamán, csapadékra azonban nincs kilátás. Néhol megélénkülhet a szélmozgás. Vajdaság-szerte 18 és 20 fok körüli értékeket mérhetünk a hajnali órákban.

Kedden hidegfront érkezik térségünkbe, amely helyi jellegű záporokat hozhat Vajdaság déli részén. Északon ugyan megnövekedhet a felhőzet, nagyobb mennyiségű csapadék nem valószínű. A délutáni maximumok továbbra is 30 fok körül alakulnak.

Szerdán napos-gomolyfelhős idő várható, 28 fokos csúcsértékkel. Csütörtökön ismét sok napsütésre van kilátás, napközben 30 fokot mérhetünk. Pénteken egy közeledő hidegfront hatására nyugat felől megnövekszik a felhőzet és a szél is megélénkül. Csapadékra szombaton számíthatunk az előrejelzések szerint, de továbbra is maradnak a 30-32 fok körüli maximumok.

A környező országokban változó időjárás várható kedden. Temesvár és Belgrád környékén eső is eshet, a csúcsértékek 30 fok körül alakulnak ezekben a városokban. Szófia, Ljubljana és Kolozsvár környékén pedig alig mutatnak 20 foknál többet a hőmérők.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:05, Frissítve: 13:18

Levéltári konferenciát tartottak Szabadkán

Levéltáraink nagyjai, szerepük, eredményeik és jelentőségük témában konferenciát tartottak a szabadkai Városházán. A szerbiai előadók mellett Magyarországról és Horvátországból is érkeztek szakemberek.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.