Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.09.23.

2023.09.23
18:00
Forrás
Pannon RTV
Nagy mennyiségű csapadékra, jégesőre adott ki figyelmeztetést a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Szombat este többfelé alakulhatnak ki záporok és heves zivatarok, viharos széllökések kíséretében.

Akár 30-70 milliméter eső is eshet négyzetméterenként.

A nyugatról érkező hidegfront hatására 15 és 17 fok közötti értékekre csökken a hajnali hőmérséklet. Vajdaság-szerte esős, helyenként viharos időjárásra számíthatunk az éjszaka folyamán.

Vasárnap erősen felhős, borongós időre van kilátás, többfelé záporra, zivatarra számíthatunk. Vajdaság északi területein 20, délebbre haladva pedig 23 fokot mérhetünk a délutáni órákban.

Hétfőn a délelőtti órákban még számíthatunk esőre, a délutáni órákra azonban felszakadozik a felhőzet és túlnyomóan napos idő várható. A hét első felében túlnyomóan felhős-napos időjárásra számíthatunk, nagyobb mennyiségű csapadék nem várható. A csúcshőmérséklet 25-27 fok között valószínű.

A régió más országaiban is túlnyomóan esős időjárásra számíthatunk vasárnap. Budapesten 18, Szeged és Belgrád környékén pedig 22-23 fokot mérhetünk. Napos, száraz időjárás keleten, Bukarest és Szófia környékén várható, ahol a maximumok 29 fok körül alakulnak.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.