Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.09.25.

2023.09.25
18:00
Forrás
Pannon RTV
Szeptember utolsó hétében is folytatódik az enyhének mondható, kellemesen meleg időjárás térségünkben. Ismét sok napsütésre van kilátás.

Délutánonként 27-28 fokos értékeket mérhetünk, csapadékra az előrejelzések szerint nem kell számítanunk.

Éjszaka felhős lesz felettünk az ég, de nyugodt idő várható. Gyenge marad a légmozgás, gyorsan hűl a levegő. Párásság, foltokban gyenge köd képződhet, csapadékra azonban nincs kilátás. Vajdaság-szerte 15 és 18 fok közötti értékeket mérhetünk a hajnali órákban.

Kedden frontmentes, nyugodt időjárású napra készülhetünk. A hajnali, kora reggeli időszakban többfelé lehet párásság, gyenge köd, de ezek napkeltét követően várhatóan gyorsan eloszlanak, illetve vékonyodó felhőzetté alakulnak. A hajnali hűvösebb időt délután kellemesen meleg idő követi. Az évszakos átlagnál több fokkal magasabbra emelkedik ismét a hőmérséklet, a legmelegebb órákban 26-27 fokos értékeket van kilátás.

Szerdán és csütörtökön is napos-gomolyfelhős idő várható, 27 fokos csúcsértékkel, amely a hét vége felé közeledve is kitart, záporra, zivatarra nem kell készülnünk.

A környező országokban is kissé felhős, de többnyire zavartalanul napos időjárás kialakulása a valószínű. Szarajevó közelében mindössze 18 fokot, míg Belgrádban, Szegeden és Bukarestben a legmelegebb órákban 27-28 fokos értékeket mutatnak a hőmérők.

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:25

Mága Zoltán koncertezett Topolyán

A hegedűművész Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elhunyt elnökének emléke előtt tisztelgett az eseménnyel a Sarlós Boldogasszony-plébániatemplomban.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.