Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2023.11.20.

2023.11.20
18:00
2023.11.27
15:23
Forrás
Pannon RTV
Elkel a meleg kabát, a sapka és az esernyő ugyanis hűvös , változóan esős és felhős-napos időjárás elé nézünk az előttünk álló napokban.

A legmagasabb nappali értékek 9-10 fok körül alakulnak. A reggelek ködösek, párásak, fagyosak lesznek, fagypont körüli értékekre is számítani kell.

Ma éjszaka többfelé  megvastagszik a felhőzet. Hajnalban Vajdaság-szerte esőre kell számítani.
A meteorológusok szerint várhatóan  3 és 5 fok között alakulnak a minimumok.

Kedden nagyrészt erősen felhős, esős, záporokkal tarkított időjárás várható. Többfelé megélénkül az északnyugati, nyugati szél. A csúcsértékek 9 és 11 fok körül alakulnak.

Ami a hosszú távú előrejelzést illeti szerdán egy hideg front  éri el vidékünket, amelynek hatására felerősödő északi szél és borongós, csapadékos időjárás várható. 9 fokos értékeket mérhetünk. Csütörtökön és pénteken 6 és 9 fokos maximum értékek mellett változóan felhős idő valószínű, több-kevesebb napsütéssel, számottevő csapadék nélkül.  Szombaton közepesen, illetve erősen felhős időre van kilátás, kevés napsütéssel és elszórt csapadékkal. Helyenként megerősödhet a nyugati, majd a déli szél, 8 fokig melegszik majd a levegő.

Számottevően borongós csapadékos időjárás jellemzi a régió országainak időjárást is holnap. Változékony napos felhős időjárást a Budapest környékén élők tapasztalhatnak  11 fok kíséretében. Legmagasabb nappali értékeket Podgorica és Bukarest közelében mérhetnek 13-14 fokok mellett, míg legalacsonyabb értékeket napközben a Kolozsvár, Zágráb és Szófia közelében élők mérhetnek, ezeken a helyeken ugyanis 8-9 fokig kúszik fel napközben a hőmérő higanyszála.

 

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:45

Orbán Viktor Andrej Babissal tárgyalt

Orbán Viktor magyar miniszterelnök, a Fidesz elnöke megbeszélést folytatott Andrej Babissal, Csehország korábbi miniszterelnökével, a cseh ANO párt elnökével - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
17:22, Frissítve: 18:47

A hajdújárási Lurkóházban járt a Mikulás

Az Old Bikers Vajdasági Motorosklub tagjai ismét megajándékozták a hajdújárási Lurkóház kis védenceit. Idén 23 gyermek örülhetett a karácsonyi csomagoknak. A kicsik minden évben készülnek a Mikulások érkezésére, ez idén sem volt másként.

Népszerű