Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.10.

2024.02.10
18:30
Forrás
Pannon RTV
Továbbra is szeles időre van kilátás Vajdaságban és az ország más részein a következő napokban. Több órás napsütésre a jövő hét közepétől lehet számítani, addig többnyire változékony, csapadékos lesz időjárásunk.

Változékony időre kell számítani ma éjszaka. Az ország több részén is kialakulhat csapadék az esti órákban. Erre Zomborban, Zentán, Nagykikindán, Óbecsén és Versecen van nagyobb esély. A legalacsonyabb értékek 11-13 fok körül alakulnak.

Vasárnap az erősen felhős, borongós időben sokfelé kell számítani esőre, záporokra, főként a kora reggeli és éjszakai órákban. Napközben szeles lesz az idő, amelyet, néhol erős lökések kísérhetnek. A legmagasabb nappali értékek 16-18 fok között mozognak majd.

Hétfőn is sok lesz még a felhő és szórványosan alakulhat ki eső. Erős lesz az északnyugati szél. Napközben 9-14 fok várható. Kedden már több órára kisüt a nap, napos-felhős órák váltogatják majd egymást, de csapadék is előfordulhat.  A csúcshőmérséklet 6 és 12 fok között valószínű. Szerdán már száraz, de borongós időre kell készülni. A hajnali órákban 5, délután 12 fok körüli értékeket mérhetünk, míg csütörtökön néhány fokkal feljebb kőszik a hőmérő higanyszála.

Csapadékos, borongós idő várható a környező országokban is holnap. Némi napsütésre Szarajevóban, Szófiában és Kolozsváron van esély. A nappali csúcsértékek 10 és 17 fok között alakulnak a legmelegebb órákban.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű