Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2024.02.26.

2024.02.26
18:32
Forrás
Pannon RTV
Kissé szeles, de tavaszias idővel kezdődik a hét. A kellemes időjárás kitart, csapadék csak elvétve valószínű. Napközben akár 17-19 fokokat is mérhetünk, de az éjjelek sem lesznek hűvösek. Jövünk a részletekkel.

Tiszta lesz az ég az előttünk álló éjszakán. Vajdaságban a legtöbb településen 9 fok lesz. Csapadék nem valószínű.

Kedden napos és felhős órák váltogatják majd egymást. Napközben tavaszias időjárásra készülhetünk, nem lesz szükség meleg kabátra. A hőmérséklet 17 és 19 fok között alakul.

Szerdán változóan felhős-napos időben lesz részünk, csak elvétve alakulhat ki kisebb eső, zápor. Csak néhol élénkülhet meg a szél. Reggelre kialakulhatnak pára- és ködfoltok. A csúcshőmérséklet 18 fok körül alakul.
Csütörtökön és pénteken sok felhő lesz felettünk. Csütörtökön sokfelé élénk lesz az északkeleti szél, majd pénteken a délies szelet kísérhetik élénk, erős lökések. Délutánonként 17 és 19 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők. Szombaton sem lesz csapadék, a legmelegebb órákban 16 fokot mérhetünk.

A régióban is hasonlóan alakul az időjárás, mint Szerbiában. Többnyire felhős lesz az ég, 15 és 18 fok között alakul a hőmérséklet. Zágrábbal és Ljubljanában kell számítani egyedül csapadékra.

időjárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.
19:36, Frissítve: 08:14

Ismét a VMSZ adja a tartományi házelnököt

Miloš Vučevićtyel egyeztetett dr. Pásztor Bálint Belgrádban. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szerb Haladó Párt elnökével a koalíciós szerződésről és az együttműködés folytatásáról tárgyalt.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.