Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kincsesládánk - Hajdújárás 2020.03.07.

2020.03.07
21:47
2020.03.26
19:11
Forrás
Pannon RTV
Hajdújáráson járt a Kincsesládánk csapata.

A Kincsesládánk legújabb állomása Hajdújárás. A hely, ahol igazi gasztro kalandtúrán veszünk részt. Lesz lángoló bakonyi szelet, fűszeres gomolya, tölteléktől puffadó rétes, frissen reszelt torma, no és egy kis bor is. Megtudhatják, hogyan verhetik egyedi módon nagy dobra az új családtag érkezését, és hogy hová érdemes a legkisebbekkel a hétvégét tervezni. Bemutatjuk a falu táncoslábú ifjait, és számos érdekességet, amit valószínűleg nem is gondolnánk az észak-bácskai településről.

Kincsesládánk

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:05

Karneváli hangulat Torontálvásárhelyen

Szebbnél szebb jelmezek, finomabbnál finomabb ételek és rengeteg mosoly volt a torontálvásárhelyi karneválon és pörköltfőző versenyen, amelyre külföldről is érkeztek vendégek. A karneválon több mint 200 gyerek öltözött jelmezbe.
11:33, Frissítve: 12:23

Zelenszkij: Súlyos a helyzet Donbaszban

Mariupol orosz fennhatóság alá került, az orosz csapatok arra készülnek, hogy Liman irányába nyomulnak tovább – jelenti az ukrán média. Andrzej Duda, lengyel államfő megérkezett Kijevbe.
10:39, Frissítve: 11:58

Testvértelepülési együttműködés

A magyarországi Őrtilos és Torontálvásárhely vezetősége testvértelepülési szerződést írt alá. A felek azt remélik, hogy az eddig is baráti kapcsolat a jövőben is gyümölcsöző lesz.

Népszerű