Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kincsesládánk - Hajdújárás 2020.03.07.

2020.03.07
21:47
2020.03.26
19:11
Forrás
Pannon RTV
Hajdújáráson járt a Kincsesládánk csapata.

A Kincsesládánk legújabb állomása Hajdújárás. A hely, ahol igazi gasztro kalandtúrán veszünk részt. Lesz lángoló bakonyi szelet, fűszeres gomolya, tölteléktől puffadó rétes, frissen reszelt torma, no és egy kis bor is. Megtudhatják, hogyan verhetik egyedi módon nagy dobra az új családtag érkezését, és hogy hová érdemes a legkisebbekkel a hétvégét tervezni. Bemutatjuk a falu táncoslábú ifjait, és számos érdekességet, amit valószínűleg nem is gondolnánk az észak-bácskai településről.

Kincsesládánk

Kapcsolódó tartalmak

Most

10:26

Mielőtt lemegy a nap

A múlt év egyik romantikus sikerkönyve, az És újra felkel a nap című regény után már Vajdaságban is kapható Pap Éva, író második könyve, a Mielőtt lemegy a nap.
09:50, Frissítve: 09:55

1416-tal nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Meghalt 82 beteg, és újabb 1416 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu, kiemelve: eddig 4 420 767 embert oltottak be Magyarországon, közülük 2 584 879-en már a második adag vakcinát is megkapták.

Népszerű

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.

Sakálok Királyhalom környékén

A vadászok szerint a helyzet azért is aggasztó, mert a falkákban támadó ragadozók egyre inkább megritkítják a nemes vadállományt.

Mikor nyithatnak a kishatárátkelők?

Folyamatosan melegen tartjuk a témát, rámutatunk a probléma megoldásának fontosságára, de ehhez átcsoportosításokra van szükség – emelte ki Pásztor István a Közügyek stábjának adott interjújában.