Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kincsesládánk – Horgos

2023.06.03
22:00
Forrás
Pannon RTV
Horgoson járt a Kincsesládánk csapata.

A Kincsesládánk legújabb részében Vajdaság legészakibb településére látogatunk. Horgosi utunk során megcsodáljuk a már messziről is impozáns Órás Villát, ellátogatunk a kezdetek kezdetéhez, a horgosi romtemplomhoz. Körbejárjuk a település kiemelkedő helyszíneit, a templomot, az iskolát, a felújított művelődési házat. Meseszép és végtelenül nyugodt környezetben lesünk bele az íjászat rejtelmeibe, hallgatunk csodaszép népdalt és kóstolunk kemencében sült lángost. Megtekintjük a néptáncosok próbáját, és ellátogatunk egy öntödébe is, hogy megtudjuk, a világ bármely pontján ülhetünk horgosi padokon. Mindemellett lovaskocsival járjuk körbe a települést, és élvezzük a helyiek vendégszeretetét őzpörkölt és finom borok társaságában.

Kincsesládánk

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.