Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Kincsesládánk - Zombor 2019.12.07.

2019.12.07
22:12
2020.05.02
12:34
Forrás
Pannon RTV
Zomborban járt a Kincsesládánk csapata.

Zombor impozáns épületei, hatalmas, szemet gyönyörködtető terei, fával és virággal borított utcái bárkit ámulatba ejthetnek. A Kincsesládánk csapata éppen emiatt ezúttal a nyugat-bácskai településre látogat. Több mint 100 éves képeslapok mesélnek majd az egykori megyeszékhelyről, különleges szódásüveg-gyűjteményt csodálunk meg és megismerkedünk a megyeházával, a benne lévő zentai csatát ábrázoló hatalmas festmény történetével, valamint a Városi Múzeummal is, amelynek körbejárására ajánlatos több órát rászánni. A műsorban az ezerarcú Pogány Margittal is beszélgetünk, és a Magyar Polgári Kaszinóba is ellátogatunk.

Magyar Polgári Kaszinó
Pogány Margit
szódásüveg-gyűjtemény
képeslap
Zombor

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.