Ugrás a tartalomra

Időjárás – 2022.12.03.

2022.12.03
18:00
2024.02.05
12:41
Forrás
Pannon RTV
Ismét változékony időjárás elé nézünk, a jövő hét első napjaiban napos idő várható, azonban helyenként csapadék is előfordulhat.

A hajnali órákban köd és fagy is előfordulhat. A nappali hőmérséklet 8 és 12 fok között alakul.

Az előttünk álló éjszakán megnövekszik felettünk a felhőzet, csapadékra azonban nincs kilátás. A leghűvösebb órákban Vajdaságban átlagosan 0 és -3 fok közötti értékeket mérhetünk. Az előző éjszakához hasonlóan most is sűrű ködre kell számítani.

Vasárnap napközben, az előző napokhoz képest kissé enyhébb, napsütéses időre van kilátás. Vajdaságban a nappali hőmérséklet 8 és 10 fok között alakul. Néhol megvastagodhat a felhőzet, azonban csapadék nem valószínű.

A következő hét első felében is változékony többnyire felhős, napos és csapadékos időjárásban lesz részünk. Hétfőn és kedden a hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Szerdán és csütörtökön kissé borongós időjárásra számíthatunk, 8 és 12 fok körüli nappali csúcsokkal.

Változékony időjárás jellemzi majd a környező országok tájait vasárnap. Budapesten, Szegeden és Belgrádban napos és felhős időszakok váltják majd egymást, 8-9 celsius fokos nappali csúcsokra lehet majd számítani. A legmagasabb hőmérsékletet Podgoricán mérhetjük, itt akár 11 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála. A legalacsonyabb hőmérsékleti értékekre vasárnap délután Szófiában és Bukarestben lehet számítani ezeken a tájakon 5 és 6 celsius fok lesz tapasztalható.


 

időjárás

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.