Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - Délvidéki Ősök Napja Bajsán

2021.08.25
17:17
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

Lovak, jurták, táltos dobolás, íjjászverseny, sőt honfoglalás korabeli viselet, fegyverbemutató és előadások. Gazdag műsor várta az érdeklődőket a Délvidéki Ősök Napja ünnepén Bajsán. Az esemény a kánikula ellenére szép számú közönséget vonzott ki a bajsai Bács-éri völgybe. A gazdag hagyományőrző eseményt első ízben rendezte meg a Délvidéki Turán és a Magyar-Turán Alapítvány.

Közel-kép
Délvidéki Ősök Napja
Délvidéki Turán Alapítvány
Magyar-Turán Alapítvány
Kókity Erika
Testvériség Művelődési Egyesület
Lackovics Károly
Talpai Emese
Mamuzsity Mihály
Bíró Péter
Kolonics Klaudia
Bíró András Zsolt
Közel-kép

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.