Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép – Hagyományőrző Napok Kúlán

2021.10.27
17:25
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

Focitorna kicsiknek és nagyoknak, kézműves foglalkozások és kiállítás, középkori harc- és táncbemutató, gazdag kulturális műsor és birkapaprikás-főző verseny. Hagyományőrző Napok Kúlán.

Közel-kép
hagyományápolás
Bakurek Jenő
Mamuzsity Mihály
Szuhankó Ruzsena
Nagy Abonyi Szabolcs
Pásztor Mária
Valentina Tomić
Izabela Firman
Kupsza János
Goga Zsolt
Lakatos Bence Gábor
Simon Zoltán
Valka Károly

Most

22:03, Frissítve: 22:33

Fejlesztések Csóka községben

Naperőmű Egyházaskér határában, turisztikai, rekreációs és sportolási célú horgásztó Feketetón - csak néhány, azon beruházások közül, amelyek a következő időszakban megvalósításra kerülnek Csóka községben.
20:29, Frissítve: 21:57

Oroszok Tavankúton is

Már nem csak Belgrádban, Újvidéken vagy Szabadkán, hanem a környező falvakban is vásárolnak ingatlanokat az Oroszországból ideérkező családok. Tavankúton, Hajdújáráson és Királyhalmon is érdeklődnek az olcsóbb házak iránt.
18:52, Frissítve: 21:56

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.

Népszerű

Mától igényelhető a nyugdíjas kártya

A Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap kirendeltségeiben vagy elektronikus úton mától lehet igényelni a nyugdíjas kártyát, amely azonosításra szolgál bizonyos kedvezményekre való jogosultság érvényesítésekor.