Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - Hagyományőrző Vőfélytalálkozó és Népviseletes Találkozó a Népkörben

2020.02.04
18:03
2020.03.25
10:07
Forrás
Pannon RTV

Megtartották a Hagyományőrző Vőfélytalálkozót és Népviseletes Találkozót a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központban. A telt házas, mulatozós, lakodalmi hangulatot megidéző batyubálos rendezvényen több mint húsz vőfély vett részt. A találkozó célja, hogy ápolják a lakodalmi szokásokat, hagyományokat, és egyúttal be is mutassák ezeket. Színes összefoglalónkat nézzék meg a Közel-képben.

Vőfélytalálkozó
Hagyományőrző Vőfélytalálkozó
Népviseletes Találkozó
Közel-kép

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.