Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - A Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjak átadása Budapesten

2021.09.05
19:47
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

Három vajdasági szervezet tudhatja idén magáénak a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért díjat, egy pedig elismerő oklevélben részesült az augusztus 19-én megtartott díjátadó ünnepségen. A díjat a külhoni magyar közösségek érdekében kiemelkedő tevékenységet végző magyarországi és külföldi személyeknek és szervezeteknek adták át.

Közel-kép
Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díj
Hajnal Jenő
MNT
VMSZ
Tóth Ramóna
Rancz Károly
László Edit
Takács Márta
Potápi Árpád János
Semjén Zsolt

Most

17:28

A királyhalmi iskolába kerül Petőfi körtefája

A VM4K szervezésében megvalósuló Nyárhangoló fesztivál vendége, Szarvas József Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész csütörtökön 17 órakor Királyhalmán, a Petőfi Sándor Általános Iskola udvarában elülteti az ajándékba hozott Petőfi körtefáját.
17:17, Frissítve: 17:31

TSC-Grafičar 4:2

Győzelemmel tett pontot a nyári felkészülésre a TSC férfi labdarúgó-csapata. A topolyai együttes az új bajnoki rajt előtt a Grafičar együttesét győzte le a TSC Arénában.
16:38, Frissítve: 16:48

Moszkva nagy erőkkel támadja Donyeck megyét

Kijevi jelentések szerint az ukrán erőknek egyelőre sikerült megakadályozniuk az orosz erők további előre nyomulását a donyecki régióban, de Szlovjanszkot, illetve több környékbeli várost is erős tűz alá vették az oroszok.
15:47, Frissítve: 17:37

Elstartolt a 19. Vajdasági Szabadegyetem

130 vajdasági és Kárpát-medencei fiatal érkezett a kishegyesi Kátai tanyára, ahol a héten őket is érintő gazdasági, politikai és társadalmi témákról hallhatnak előadásokat.

Népszerű