Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - A legpechesebb ember a szabadkai Népszínház színpadán

2020.01.07
17:26
2020.03.25
12:30
Forrás
Pannon RTV
A Fekete Péter című zenés vígjátékot decemberben mutatta be a szabadkai Népszínház Magyar Társulata. Tekintsenek be velünk a kulisszák mögé!

A darabban örökzöld slágerek, bravúros koreográfia, eredeti dramaturgia és remek színészi játék meséli el a címszereplő történetét, akinek pechje olyannyira kiszámítható, hogy üzleti vállalkozást alapítanak rá. A világ legpechesebb emberéről szóló előadást Mezei Zoltán rendezte.

Fekete Péter
Szabadkai Népszínház Magyar Társulata
színház
Közel-kép

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.