Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - Nemzeti Vágta Budapesten

2020.11.05
17:35
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

A budapesti Hősök terén megrendezett esemény végén Nagy Arnold, a kétszeres bajnok, aki idén is Temerin színeiben futott, szintén felállhatott a dobogóra, Fantázia lovával ugyanis a harmadik helyen vágtatott be a célba. A versenyen számos vajdasági lovas és ló vett részt, és mindannyain remekül szerepeltek a megmérettetésen.

Közel-kép
Nemzeti Vágta
Cékus Árpád
Gulyás Szabolcs
Cékus Noémi
Koncz Dorottya
Davidovity Deján
Nagy Arnold
Ördög Alen
Pál Károly

Most

21:29, Frissítve: 21:37

Ötödször ismételték meg a szavazást

617-en adták le voksukat Veliki Trnovac település hatos számú szavazóhelyén a csütörtök esti előzetes eredmények szerint. Itt ötödször ismételték meg a szavazást.
18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.