Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - Pedagógusbál Szabadkán

2020.02.18
16:09
2020.03.25
09:41
Forrás
Pannon RTV

Hófehér estélyiruhás lányok, csokornyakkendős fiúk, hűségdíj, tombola és az elmaradhatatlan mulatozás jellemezte a 25. Pedagógusbált Szabadkán. 72 elsőbálozó vonult fel és a már hagyományosnak számító bécsi keringővel nyitották meg az eseményt. A rendezvénynek immár nyolcadik alkalommal a Majsai Úti Általános Iskola adott otthont. A bál legszebb pillanatait a Közel-képben láthatják.

Pedagógusbál
Közel-kép

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.