Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - A Szabadkai Közkórház vörös zónájában járt stábunk

2021.04.18
18:51
2021.04.18
19:35
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

A koronavírussal kapcsolatban leginkább a száraz hírek jutnak el hozzánk.  Napi esetszámok, fetőzöttek, kórházban ápoltak, több mint egy éve naponta döbbenünk meg, hogy ismét hány ember életét követelte a koronavírus okozta betegség. Stábunk most engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Orvosok, ápolók és egy lélegeztetőgépre kapcsolt beteg megrázó vallomása a covid-intenzív osztályról.

Közel-kép
koronavírus-helyzet
járványhelyzet
covid-részleg
Szabadkai Közkórház
Dr. Gordana Krtinić
Dr. Anita Tikvicki
Bojana Konovec Ivanić

Most

20:44, Frissítve: 21:23

Újra a Zvezda a bajnok

Ismét a Crvena zvezda nyerte a szerb labdarúgó Szuperligát. A piros-fehér belgrádi együttes meggyőző 3:1-es győzelmet aratott a Voždovac ellen az utolsó fordulóban.
19:05, Frissítve: 20:19

Tavaszi hangulatban

Tavaszi hangulat volt ma a szabadkai Lányi Ernő Iparos Művelődési Egyesületben, hiszen ezzel a címmel szerveztek népzenei műsort. Versmondók, citerazenekarok és kórusok mutatkoztak be.
18:20, Frissítve: 20:56

A fantasztikus Fantast

Hétfőn kezdődött és ma ért véget Óbecsén a Fantast nemzetközi zenei vetélkedő. A 9. alkalommal megszervezett eseményen az idén több mint 300 fellépő vett részt, hét ország 49 városából.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.