Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - A temesvári magyarok élete

2020-01-09
17:37
2020-01-09
17:43
Forrás
Pannon RTV

2021-ben Temesvár lesz Európa egyik kulturális fővárosa. Decemberben a bánáti városból induló romániai forradalom 30. évfordulójára emlékeztek. Arról, hogy hogyan él a magyarság Románia egyik leggyorsabban fejlődő városában, a Közel-képben láthatnak bővebb riportot.

Közel-kép
Temesvár
temesvári magyarok

Most

22:37, Frissítve: 22:45

Veretlenül megy tovább a szerb csapat

Az olimpiai bajnok szerb válogatott hét góllal nyert a holland csapat ellen a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a csoportküzdelmek szombati zárófordulójában.
21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.