Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép - VII. Szármafesztivál Topolyán

2019.11.14
18:43
2020.03.25
13:12
Forrás
Pannon RTV

Több mint 15 ezer töltött káposzta rotyogott október utolsó szombatján a topolyai Szármafesztiválon, bográcsban és agyagedényekben egyaránt. Csaknem 120 csapat mérte össze tudását töltött káposzta készítésében. A kétnapos rendezvényre több mint 5 ezer látogatót vártak a szervezők egész Szerbiából. A hetedik alkalommal megszervezett fesztiválon nemcsak töltött káposztát kóstolhattak az ínyencek, hanem kézműves termékeket is vásárolhattak, voltak koncertek, a gyerekek pedig akár lóhátra is ülhettek. A népszerű topolyai Szármafesztiválról készült összeállításunkat a Közel-képben láthatják.

Szármafesztivál
töltött káposzta
Közel-kép

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.