Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Közel-kép – X. Vajdasági Vágta

2022.06.11
19:55
Forrás
Pannon RTV
Riportműsor a régió főbb eseményeiről, kulturális rendezvényekről, falunapokról, versenyekről.

Fantázia, London, Argó, Déva Szándék – csupán néhány ló, amely részt vett a Vajdasági Vágtán. Felnőtt és kishuszárvágták, lovas felvonulás és bemutatók – színes programok a népszerű lovasrendezvényen. De vajon ki jutott tovább a budapesti Nemzeti Vágtára?

Közel-kép
Vajdasági Vágta
Szőke Dániel
Varga Luca
Cékus Árpád
Fekecs Árpád
Pásztor István
Bunford Tivadar
Erdei Anna Dorka

Most

10:38, Frissítve: 11:04

Két nép ezeréves barátsága

Március 23-a lengyel-magyar barátság napja. A két nép barátsága közel ezer évre, Szent László királyig nyúlik vissza. Lengyelország 1939-es német, valamint szovjet megszállását követően elsőként a magyar állam nyújtott segítő kezet a lengyeleknek.
08:57, Frissítve: 09:30

Uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Napirenden szerepel az a javaslat, amely szerint az unió egy éven belül egymillió lőszerrel látná el Ukrajnát. Magyarország álláspontja továbbra is az, hogy azonnali tűzszünet kell, és el kell kezdeni a béketárgyalásokat.
08:51, Frissítve: 09:54

Széchenyi és a szabadság

Ezzel a címmel szerveztek beszélgetést a VM4K Csütörtök esték elnevezésű programsorozat keretében a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.