Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Bíró Tímea

2019-03-28
17:26
2019-03-28
17:38
Forrás
Pannon RTV
Az év legjobb pályakezdő újságírója idén Bíró Tímea, a Hét Nap munkatársa lett

Idén is odaítélték a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének elismeréseit. Az év pályakezdő újságírójával Husnyák Andrea beszélgetett. A műsorból kiderül, hogyan kezdte pályafutását a díjazott, melyek voltak azok a buktatók, amelyekkel szembe kellett néznie szakmája során. Elmondja céljait és az elkövetkező időszak terveit is. Természetesen arról is szó esik majd, mit jelent számára az elismerés.

Szubjektív
Hét Nap
újságíró
Bíró Tímea

Kapcsolódó tartalmak

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.