Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Bíró Tímea

2019-03-28
17:26
2019-03-28
17:38
Forrás
Pannon RTV
Az év legjobb pályakezdő újságírója idén Bíró Tímea, a Hét Nap munkatársa lett

Idén is odaítélték a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének elismeréseit. Az év pályakezdő újságírójával Husnyák Andrea beszélgetett. A műsorból kiderül, hogyan kezdte pályafutását a díjazott, melyek voltak azok a buktatók, amelyekkel szembe kellett néznie szakmája során. Elmondja céljait és az elkövetkező időszak terveit is. Természetesen arról is szó esik majd, mit jelent számára az elismerés.

Szubjektív
Hét Nap
újságíró
Bíró Tímea

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.
16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.