Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív – Dr. Pásztor Bálint

2022.01.13
20:03
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Dr. Pásztor Bálint Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke.

Milyen volt a 2021-es év Szabadka szempontjából? Milyen tervek valósulhatnak meg az előttünk álló időszakban? Kihívások, feladatok. A témákról dr. Pásztor Bálintot, a szabadkai VKT elnökét Farkas Athéne kérdezte a Szubjektívben.

Szubjektív
Dr. Pásztor Bálint
Farkas Athéne

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:40, Frissítve: 17:51

Újvidéken is tüntetnek a gazdák

Folytatják a tárgyalást a kormánnyal - ezt mondták a gazdák képviselői Újvidéken, miután nem fogadták el az újabb javaslatokat az aszálykárok enyhítésére. Az útzárlatok folytatásáról pedig órára órára döntenek.
16:17, Frissítve: 16:37

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.
15:44, Frissítve: 18:55

Szent István-nap Palicson és Szabadkán

Augusztus 13-án, szombaton lesz Vajdaságban a Szent István-napi központi ünnepség. Palicson már 15 órától kirakodóvásárral várják a látogatókat, 18 órakor zenés vendégváró, 19 órakor pedig ökumenikus kenyérszentelő lesz a Vigadónál.
15:05

Óriási beruházás érkezik Magyarországra

Bejelentették Magyarország eddigi legnagyobb beruházását. Debrecenben a kínai Contemporary Amperex Technology Co. Limited (CATL), a világ legnagyobb akkumulátorgyártója hozza létre második európai üzemét.

Népszerű