Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Hafner Zoltán

2019-10-19
19:54
2019-10-19
20:46
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Hafner Zoltán, a Kertész Imre Intézet igazgatója.

A Kertész Imre Intézet és a VM4K szervezésében fotókiállítással emlékeznek meg Szabadkán Kertész Imre Nobel-díjas magyar író születésének 90. évfordulójáról. Az Intézet működéséről, céljairól és felaladatairól Hafner Zoltánnal, a Kertész Imre Intézet igazgatójával, Husnyák Andrea beszélgetett.

Szubjektív
Hafner Zoltán
Kertész Imre Intézet

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.