Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Húszéves jubileumát ünnepli az adai Körkép

2019-05-14
18:07
2019-05-14
18:26
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Máriás Endre, a Körkép főszerkesztője és Varga Elfride, az újság közgyűlésének elnöke.

Kistérségi Média díjat érdemelt ki a fennállásának húszéves jubileumát ünneplő adai Körkép szerkesztősége. A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének elismerését márciusban vették át. Hernyák Zsóka beszélgetett Máriás Endre főszerkesztővel, és Varga Elfridevel, az újság közgyűlésének elnökével. A műsorban szó lesz arról, hogy milyen célokat határoznak meg maguk előtt, és milyen hatással van a munkájukra az elismerés. Beszélnek jövőbeli terveikről is. Tartsanak velünk!

Körkép
Szubjektív
Máriás Endre
Varga Elfride

Most

07:51, Frissítve: 08:02

Bácskossuthfalva falunapot ünnepelt

A több héten át zajló sport- és kulturális események után szombaton kiosztották a falu elismeréseit. A faludíjat a hetven éve működő Nyugdíjas Egyesület kapta. Grillparty, majd művelődési műsor volt.
20:19, Frissítve: 20:27

25. Kálmány Lajos népmesemondó verseny

Néprajzi gyűjtéseket, képzőművészeti alkotásokat és mesemondást értékelt a zsűri a 25. Kálmány Lajos népmesemondó versenyen, Zentán. Az eseményre Vajdaság minden részéről érkeztek versenyzők.
19:59, Frissítve: 20:09

Szavazzunk!

A szavazóhelyek holnap reggel hattól, este hétig tartanak nyitva Magyarországon és a külképviseleteken is.

Népszerű

Holtan találtak három szerbiai nőt Bécsben

Három szerbiai állampolgárságú nő holttestét találták meg egy bécsi lakásban - tudósít a szerb közmédia. Sajtóinformációk szerint a három elhunyt nő egy anya és ikerlányai.