Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Húszéves jubileumát ünnepli az adai Körkép

2019-05-14
18:07
2019-05-14
18:26
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Máriás Endre, a Körkép főszerkesztője és Varga Elfride, az újság közgyűlésének elnöke.

Kistérségi Média díjat érdemelt ki a fennállásának húszéves jubileumát ünneplő adai Körkép szerkesztősége. A Vajdasági Magyar Újságírók Egyesületének elismerését márciusban vették át. Hernyák Zsóka beszélgetett Máriás Endre főszerkesztővel, és Varga Elfridevel, az újság közgyűlésének elnökével. A műsorban szó lesz arról, hogy milyen célokat határoznak meg maguk előtt, és milyen hatással van a munkájukra az elismerés. Beszélnek jövőbeli terveikről is. Tartsanak velünk!

Körkép
Szubjektív
Máriás Endre
Varga Elfride

Most

16:13

Az Etnopolisban pezseg az élet

Az Interetno Fesztivál szervezői idén gazdag programmal kedveskednek a közönségnek. A kirakodóvásár is éppolyan népszerű, mint a gasztrotér és a bortér.
15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.