Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Jerasz Anikó és Némedi Retek Zsuzsanna

2021.04.06
17:17
2021.04.06
17:27
Forrás
Pannon RTV
Vendégünk Jerasz Anikó, a Végrehajtó Bizottság elnöke és Némedi Retek Zsuzsanna osztálytanító.

Április 1-jétől írathatják be a szülők gyermekeiket első osztályba. A vajdasági magyarok életében ez mindig fontos időszak, hiszen együtt izgulunk azért, hogy minél több magyar kis elsősünk legyen. A Magyar Nemzeti Tanács egyik fő tevékenysége a gyerekek anyanyelven való oktatásának támogatása. Hogy miért is olyan fontos ez és hogy mi mindennel segíti az MNT a magyar diákokat és családokat? Kiderül a Szubjektív című műsorunkból. Vendégünk Jerasz Anikó, a Végrehajtó Bizottság elnöke és Némedi Retek Zsuzsanna osztálytanító.

Szubjektív
Jerasz Anikó
Némedi Retek Zsuzsanna
Magyar Nemzeti Tanács
beiratkozás
első osztály
anyanyelvi oktatás

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:13, Frissítve: 19:40

A szabadkai kisipar története

Bemutatták Dragutin Miljković: A szabadkai kisipar története című könyvét ma Palicson. Az esemény a Könyvtár a szabadban elnevezésű programsorozat folytatása volt.
18:09, Frissítve: 19:23

Fák százait ültették el Topolyán

Faültetési akciót tartottak ma Topolyán. Mintegy 290 facsemetét ültettek el a helyi piactér környékén, illetve a tűzoltóság udvarában. Az eseményt az önkormányzat, a Caritas és az Arcus Környezetvédő Egyesület szervezte.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!