Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Klinovszky Andrea és Pavlović Márta

2022.06.23
20:03
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Klinovszky Andrea pszichológus és Pavlović Márta fejlesztőpedagógus.

Milyen hatással van a digitális világ a gyerekekre? Mennyire foglalkoztatja a szülőket a gyerekek kütyühasználatának káros és kórós mivolta? Lehetőség vagy veszély? Fejleszt vagy rombol a digitális világ? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Klinovszky Andrea pszichológussal és Pavlović Márta fejlesztőpedagógussal.

Szubjektív
Klinovszky Andrea
Pavlović Márta

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.