Ugrás a tartalomra

Szubjektív - Megoldódhat a palicsi szennyvízelvezető-rendszer kérdése

2019-07-13
17:38
2019-07-13
18:13
Vendég: Sugár Gysögy, Vízmuvek és Csatornázási KKV, Szabadka

- A palicsi szennyvízelvezető rendszer kiépítését követően az eddigi 35-ről 65 százalékra emelkedik ebből a szempontból Palics lefedettsége. A nyomóvezeték kiépítésének köszönhetően a Ludasi-tó szennyezettsége is csökkenni fog. A projektet a német kormány támogatja a KfW bankon keresztül, a munkálatok pedig a tóparti résztől indulnak majd.

Palicsi-tó
Ludasi-tó
Pannon RTV
Szubjekív
Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat

Most

18:26, Frissítve: 18:45

Szamárverseny 37-ik alkalommal Királyhalmon

Idén 37. alkalommal tartják meg a Szamárversenyt Királyhalmon. A szamaragolás és a fogathajtás mellett kerékpárverseny, szamárkvíz, tombola, este pedig koncertek várják az érdeklődőket.
17:47, Frissítve: 17:56

A szerbiai részeg sofőrök toplistája

Megjelentette a hullarészegen vezetők toplistáját a szerbiai Belügyminisztérium. Hihetetlennek tűnik, pedig igaz: az idei rekordernek 4,23 ezrelék alkoholt találtak a szervezetében.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.