Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív – Mészáros Árpád

2022.05.26
20:00
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív mai témája: A legjobb férfi főszereplő az Anna Kareninában

A VI. Szabácsi Tavaszi Színházi Fesztiválon az Anna Karenina négy díjjal tarolt: a legjobb előadás, a legjobb rendező (Dejan Projkovszki), a legjobb női főszereplő (Fülöp Tímea) és a legjobb férfi főszereplő! A Szubjektívben Husnyák Andrea Mészáros Árpáddal beszélgetett.

Szubjektív
Mészáros Árpád

Most

13:42, Frissítve: 13:54

Marad a perzselő napsütés

A hét második felében is perzselő napsütésre és 35 fok feletti csúcshőmérsékletekre kell számítani térségünkben.
12:36

Folyamatosan gyengül a forint az euróval szemben

Hétfőn már a 404-es határt is átlépte. A magyar fizetőeszköz értékvesztését a nemzeti bank folyamatosan igyekszik enyhíteni. Kedden például jelentősen emeltek az alapkamaton, amivel némi enyhülést tudtak elérni.
12:18, Frissítve: 12:23

Szabadka jövőjéről Belgrádban

Szabadka építészeti hagyatékának jövőjéről, valamint a Szabadka-Szeged vasútvonal felújításáról is előadást tartottak Belgrádban. Az esemény a VMSZ belgrádi szervezetének szervezésében valósulhatott meg.
12:09

Lesznek új oldtimerek?

Több tucat oldtimert és Tomos motorkerékpárt csodálhatnak meg a hétvégén a veterán járművek kedvelői Szabadkán és környékén.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.