Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szubjektív - Mi a ludasi fokhagyma titka?

2019-08-15
18:00
2019-08-15
18:07
Forrás
Pannon RTV
A Szubjektív vendége Kápiszta Imre, ludasi fokhagymatermesztő.

A ludasi fokhagyma messzeföldön híres. Különleges, jellegzetes íze, harmonikus illata vonzza a kiváló ízeket kedvelőket. Évről évre megszervezik a településen a fokhagymafesztivált, amely a fűszernövényt hivatott népszerűsíteni. Mészáros György Kápiszta Imre fokhagymatermesztővel beszélgetett. Mikor kell földbe tenni? Mi a titka, és hogyan zajlik a fokhagyma szárítási folyamata? Mindenre választ kapnak a Szubjektívben. Tartsanak velünk!

Szubjektív
ludasi fokhagyma
fokhagyma
Kápiszta Imre
fokhagymatermesztő

Most

16:50, Frissítve: 16:57

A NIS vitte el a fődíjat

A NIS vitte el a fődíjat a 100 legnagyobb Szerbiában elnevezésű rendezvényen. A Kőolajipari Társaság a 2018-ban megvalósított bevételei alapján lett a legjobb a nagyvállalatok körében.
16:31, Frissítve: 16:44

„A szerb-kínai kapcsolatok rendkívüliek”

Szerbia nagyra értékeli, hogy Kína tiszteletben tartja és védi a nemzetközi jogokat - mondta Ana Brnabić szerb kormányfő a Kínai Legfelsőbb Népi Bíróság képviselőivel folytatott tárgyalásán Belgrádban
16:10, Frissítve: 16:27

Újra megbüntette az UEFA a Crvena zvezdát

Az Európai Labdarúgó-szövetség azért indított eljárást a szerbiai csapat ellen, mert biztonsági hiányosságok mutatkoztak a svájci Young Boys elleni BL-selejtező lebonyolításakor.

Népszerű